top of page

Vitality's

 

 

Luonnollinen välttämätön tuntemaan vesi kaikissa muodoissaan

Aina erilaista, ainutlaatuista ja välttämätöntä. Pisara jokaiseen ongelmaan. Erikoiskoostumus kaikkiin hius- ja iho-ongelmiin.

Aktiiviset oliivi-, appelsiini- ja klementiiniuutteet sekä Spezzanon hoitava lähdevesi tekevät tuotteista ainutlaatuisia.

Lähdevedestä luonnonkauneuttaVesi on monipuolista ja siinä on runsaasti ihmiselle elintärkeitä aktiivisia aineita. Antiikin ajoista lähtien on tätä arvokasta luonnonvaraa käytetty maan viljelyyn, energialähteenä, kehon hoitoon ja ennen kaikkea itse elämän lähteenä.

 

Hoitava lähdevesiLuonto on antanut meille monenlaisia vesiä ja niiden ainesosat ja alkuperä määräävät niiden ominaisuudet. Yksi kaikkein arvokkaimmista on ihmisen satoja vuosia sitten löytämä ja laajasti käyttämä kuumien lähteiden hoitava vesi. Hoitavien lähdevesien kemialliset ja fysiologiset ominaisuudet ovat hyvin erilaisia ja niitä voidaan käyttää orgaanisiin sovelluksiin. Hoitava lähdevesi Spezzanosta: ainutlaatuinen vesiTämän merkittävän kylpylän vedet ovat osoittautuneet erityisesti hiuksia ja kauneutta hoitaviksi yhdessä muiden luonnosta saatavien ainesosien kanssa. Tämän arvokkaan hoitavan veden ominaisuudet ja runsaat hivenaineet edistävät Vitalityksen valitsemien aktiivisten kasviainesosien imeytymistä hiusongelmia hoidettaessa.

Aktiiviset Välimeren ainesosat Spezzanon hoitavassa lähdevedessäAntioksidantteina aktiiviset, runsaasti polyfenolia sisältävät lehdet, jotka on uutettu arvokkaalla, ainutlaatuisella liuottimella: Thurion lähteen vedellä Spezzanosta. Puhtaasti välimerellinen tiiviste: 40 % oliivinlehtiä, 30 % appelsiininlehtiä ja 30 % klementiininlehtiä. Huoli ympäristöstä: uusi elämäntapa Tavoitteemme on aina ollut luoda kauneutta. Jos hidastat elämäsi rytmiä, huomaat kauneuden ympärilläsi: kasvit, kukat, vuoret ja maan lähteet. Nyt on tullut aika huolehtia luonnonkauneudesta kuten huolehdimme omasta luonnollisesta kauneudestamme.

Olemme lisänneet Intensive Aqua -pullojen aineisiin erikoislisäainetta. Tämän ansiosta pullot ovat täysin biohajoavia 9 kuukaudesta 5 vuoteen, perinteisten pullojen luonnollisen hajoamisen viedessä satoja vuosia. Pulloissa on kätevä, integroitu annostelukorkki ja pullot ovat Vitalityksen omaa, ainutlaatuista designea.

 

bottom of page