top of page

IEnsi järkytyksestä selvinneinä, alkaa tuntua muutto todelliselta. Remontti uudessa osoitteessa jo hyvässä vauhdissa.

 Joudumme jättämään Kauppakadun paikan, vessan viemäri putki vuotanut alapohjaan vuosia, sen seurauksena taloon tulee mittava remontti-olisko pienemmällä päästy, jos mun toive olis toteutunut, remontti välinehuoltohuoneeseen, jossittelut ei nyt auttanut. Vaan piti toimia ja hommata uudet tilat meille kaikille kolmelle. Aivan kuin joku ois mua johdattanut katsomaan myynti-ilmoituksia jo ennen tietoa tästä kaikesta. 

 Takaraivosta jostain mieleen juolahti, vanha pankki äyhöllä. Soitto välittäjälle, päästäänkö katsomaan heti vai nyt. Päästiin pian ja siitä pähkäilyä. viikon päästä tarjous ja parin päivän päästä oltiin jo päästy yhteisymmärrykseen hinnasta. JEE se on mun.

 Remontti saa alkaa tammikuun alusta, no kaikki ei mennyt kuin strömsöössä, mutta kuitenkin saatiin tieto sinne pääsystä 20.1. Kolme arvokasta työviikkoa meni odottelussa. Mutta nyt on painettu täpöllä, purettu mitä puretaan.

                   Paljon on tehtävää ennen kuin liike voidaan avata 3.3 klo 9 TERVETULOA! 

Edellisestä paikasta avaimet luovutettu ja työt ÄYHÖLLÄ voi alkaa, innolla ja vähän jännittyneinä ootellaan 

Tyttö sai nimekseen Alma Inkeri. Ihana tyttö onkin. 

Noora sai tyttövauan 15.10 <3 ihanan suloinen pikkunen. Noora on jo väläytellyt että tulis tammikuussa, sillointällöin töihin :)

 

 

 

Vihdoinkin saadaan aivan ihana uusi kampaaja meille <3

Mia Koivisto, joka tekee myös ripsiä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iloisin painajainen käy toteen <3

Näin äitienpäivän kunniaksi haluan kertoa ilouutisen <3 Eli Noora odottaa vauvaa, jonka laskettu aika on lokakuun puolessa välissä. Joten nyt pitäis löytää pikaisesti etenkin kampaaja, mutta hakusessa on myös hieroja tai kosmetologi. Puskaradio soimaan :)

 

 

Hyvin menee, mutta menköön ! :D

Onni onnettomuudessa vai miten se menee. Tuntuu että kaikki on vihdoinkin hyvin. Kuukausi jo oltu uusissa tiloissa, loistavasti on "kotiuduttu" Aurinko paistaa ikkunoista sisään asiakkaat on iloisia ja jopa häkeltyneitä meidän uusista tiloista ,niinkuin mekin. Meillä on kaunista ja tilat on toimivat.

 

Muutto lähenee !

bottom of page